VRC is genomineerd voor de Sportprijs 2023 van de gemeente Leidschedam-Voorburg, als sportclub van het jaar. Inwoners van de gemeente konden hun favoriete club nomineren. We zijn natuurlijk zeer vereerd met deze nominatie! 

2023 was een bijzonder jaar voor de Voorburgse Rugby Club. In september 2023 verhuisden we naar een permanente locatie aan de Groene Zoom, met een prachtig kunstgrasveld. Daar is het nu ook nog een beetje kamperen, zo zonder clubhuis. Gelukkig toont zich daar ook mooi het verenigingsgevoel: terug naar de tijden van weleer met thermosflessen met koffie en thee en lekkere baksels. Natuurlijk hopen we allemaal dat er snel een mooi nieuw clubhuis staat, en daar is het bestuur dan ook hard mee bezig. 

Er zijn veel vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Trainers, teammanagers en diverse commissies zorgen ervoor dat we ons belangrijkste doel bereiken: iedereen te laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life!

Wil je ook op ons stemmen? Dat kan tot en met 4 februari via de website van de gemeente: https://www.ingesprekmetlv.nl/gemeentebrede+projecten/sportprijs/sportclub+van+het+jaar/2636003.aspx?t=Voorburgse-Rugby-Club-