12-13 jaar, geboortejaar 2005-2006 (U14)

“Vanaf nu spelen we het volledige Union spel op een heel veld, met aanvulling van de 3e rij-ers”

Training

De VRC Cubs spelen dit jaar samen met de BSN Cubs en een paar spelers van te Werve. Dat heeft tot gevolg dat je de naam van VRC dit jaar niet zult vinden in de competitie. We spelen dit jaar op het hoogste niveau in de Cubs-competitie: de Cubs Cup 2e Fase. Teamnaam is: U14 – CL BSN/te Werve CU 1.

Cubs trainen bij de Voorburgse Rugby Club minimaal twee keer per week. Voor de trainingen is sportkleding zonder ritsen, noppenschoenen en een bitje (mondbescherming) nodig.

Dinsdag van 18:30 – 20:00uur
Donderdag van 18:30 – 20:00 uur

Training van het team is bij de British School in the Netherlands te Voorschoten. Ook zal er getraind gaan worden op het veld van VRC zodra dat beschikbaar is. Het schema van de trainingen zal dan 3 x bij BSN en 1x bij VRC zijn. Op dit moment heeft het team al 29 spelers. De trainingen zijn in het Engels en worden verzorgd door Daran Charlton, Scott Joyce van BSN, en Niels Bogman en Han Jongens van VRC.

Er wordt hard gewerkt om de spelers (zowel VRC als BSN) op niveau te krijgen voor dit seizoen, en ook de integratie krijgt de aandacht.

Op zaterdag wordt een wedstrijd in het district gespeeld.

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan of kom gratis proeftrainen!

Trainers Cubs

Niels Bogman
Hoofdtrainer Cubs

Han Jongens

Trainer Cubs

De tweede helft van de competitie wordt gespeeld in de Cubs Cup 2e Fase

De Cubs speelden de eerste helft van de NRB competitie om de Cubs Cup 1e Fase.