Turven

6-7 jaar
Seizoen 2021-2022: geboortejaar 2014-2015 (U8)

“Door naast onze trainingen ook wedstrijdjes te spelen leren we de basis van het spel nog beter. En we maken natuurlijk veel plezier!”

Wachtlijst

Alléén voor de Turven geboren in 2014 is er momenteel (september 2021) een (korte) wachtlijst. Turven geboren in 2015 kunnen wél geplaatst worden. Neem contact op met de ledenadministratie voor meer informatie.

Training

Turven trainen bij de Voorburgse Rugby Club één keer per week op onze locatie De Star 21 in Leidschendam.

Trainingstijden  2021-2022

Woensdag 17:30 tot 18:30
Zaterdag 09.00 – 10.30 (tot de competitie begint)

Voor de trainingen heeft uw kind sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan). Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Wedstrijden

Zaterdag wedstrijden in het district op wisselende tijden. Verzamelen veelal tussen 09:00 en 10:00. Er wordt zowel uit als thuis gespeeld. De wedstrijden worden op een klein veld, met zeven spelers  per team gespeeld.

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan en kom gratis proeftrainen!

Trainers Turven 2021-2022

Kristian Fasel