Turven

6-7 jaar, geboortejaar 2011-2012 (U8)

“Door naast onze trainingen ook wedstrijdjes te spelen leren we de basis van het spel nog beter. En we maken natuurlijk veel plezier!”

Training

Turven trainen bij de Voorburgse Rugby Club één keer per week op onze locatie De Star 21 in Leidschendam.

Woensdag 17.30 – 18.30

Voor de trainingen heeft uw kind sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan). Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Wedstrijden

Zaterdag wedstrijden in het district op wisselende tijden. Verzamelen veelal tussen 09:00 en 10:00. Er wordt zowel uit als thuis gespeeld. De wedstrijden worden op een klein veld, met zeven spelers  per team gespeeld.

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan of kom gratis proeftrainen!

Trainers Turven

Matt Collins
Hoofdtrainer Turven

Lucas Avink