Turven

6-7 jaar, geboortejaar 2011-2012 (U8)

“Door naast onze trainingen ook wedstrijdjes te spelen leren we de basis van het spel nog beter. En we maken natuurlijk veel plezier!”

Training

Turven trainen bij de Voorburgse Rugby Club één keer per week op onze locatie De Star 21 in Leidschendam. Op zaterdag worden op een klein veld met zeven spelers de wedstrijden in het district gespeeld. Voor de trainingen is sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons, noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan) en een bitje (mondbescherming) nodig. Let op: gebitsbescherming is verplicht!

Woensdag  17:30 – 18:30 uur

Zaterdag wedstrijden op wisselende tijden, verzamelen veelal tussen 09:00 en 10:00, er wordt zowel uit als thuis gespeeld.

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan of kom gratis proeftrainen. Op dit moment (sept. 2018) is er geen wachtlijst. Mocht er een wachtlijst komen, dan informeren we je daar zo snel mogelijk over bij je inschrijving.

Trainers Turven

Matt Collins
Hoofdtrainer Turven

Lucas Avink