Guppen

4-5 jaar, geboortejaar 2014- 2015 (en later, U6)

“Wij leren spelenderwijs rugby zodat we later een goede basis hebben om het spel goed en verantwoord te kunnen spelen.”

Training

Guppen trainen bij de Voorburgse Rugby Club twee keer per week op De Star 21 in Leidschendam.

Voor de trainingen heeft uw kind sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan). Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Woensdag 17:30 – 18:30 uur
Zaterdag  08:45 – 09:45 uur

Om teleurstelling te voorkomen: Is je kind geboren na 2014, neem dan even contact op over deelname aan de proeftrainingen. Het is mogelijk dat je kind dan nog te ‘jong’ is (fysiek/mentaal) om te beginnen.

Wedstrijden

Guppen spelen nog geen wedstrijden, daarmee wordt in de leeftijdsgroep Turven begonnen.

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan of kom gratis proeftrainen!

Guppen trainers

Maurits Schotte