Junioren2023-2024

De Junioren zijn onder leiding van hun nieuwe coach kampioen geworden in hun poule. Hoewel de laatste wedstrijd tegen de Rotterdamse Rugby Club verloren werd, was het puntensaldo van ons team meer dan voldoende om de eerste plek te claimen.

De tweede fase was lang en liep van november tot en met april. In deze periode hebben de Junioren hun tegenstanders twee keer getroffen, thuis en uit. Er zijn flink wat meters gemaakt op het speelveld en tries en conversies gescoord. Wat resulteerde in de eerste plaats. En net zo belangrijk; het was een gezellig seizoen, op en naast het veld. De Junioren vormen een hecht team waarbij lol en vriendschap centraal staan. En natuurlijk het rugbyspel.

De Junioren (jongens en meisjes) hebben hard gewerkt voor hun succes. Het was even wennen aan hun nieuwe trainer Veech, die serieus met de kinderen aan de slag is gegaan en hen nieuwe tactieken aanleerde. De conditie trainingen van trainer Sherman wierpen ook hun vruchten af. Hierdoor hadden de junioren net dat beetje extra tijdens de zware tweede helft van de wedstrijden.

Volgend seizoen zullen de 2e-jaars Junioren doorstromen naar de Colts, de 1e-jaars Junioren blijven nog een seizoen. Voor nu, gefeliciteerd met de eerste plek boys and girls!