Benjamins

8-9 jaar, geboortejaar 2010-2011 (U10)

“Wij gaan op een leuke manier heel serieus met het rugbyspel aan de slag! Meer spelers, een groter veld en ook scrums, rucks en mauls maken deel uit van ons spel.”

Training

Benjamins trainen bij de Voorburgse Rugby Club in ieder geval één keer per week op onze locatie De Star 21 in Leidschendam.  Voor de trainingen heeft uw kind sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan). Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Maandag 18:00 – 19:00 uur
Woensdag 18:00 – 19:15 uur

Wedstrijden

Op zaterdag worden op wisselende tijden toernooitjes van 3 of 4 wedstrijden gespeeld in het district  (het zijn korte wedstrijdjes).

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan of kom gratis proeftrainen!

Trainers Benjamins

Matt Collins

Hoofdtrainer

Ronald Soonius