Benjamins

8-9 jaar
Seizoen 2020- 2021: geboortejaar 2011-2012 (U10)

“Wij gaan op een leuke manier heel serieus met het rugbyspel aan de slag! Meer spelers, een groter veld en ook scrums, rucks en mauls maken deel uit van ons spel.”

Training

Benjamins trainen bij de Voorburgse Rugby Club in ieder geval één keer per week op onze locatie De Star 21 in Leidschendam.  Voor de trainingen heeft uw kind sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen (alleen zachte, niet afschroefbare noppen zijn toegestaan). Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Trainingstijden 2020-2021

Maandag 17:30 tot 18:30
Woensdag 17:30 tot 18:30

Wedstrijden

Op zaterdag worden op wisselende tijden toernooitjes van 3 of 4 wedstrijden gespeeld in het district  (het zijn korte wedstrijdjes).

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan en kom gratis proeftrainen!

Trainers Benjamins 2020 -2021

Lucas Avink

Hoofdtrainer

Matt Collins