14-15 jaar
Seizoen 2021-2022: geboortejaar 2006-2007 (U16)

“We spelen het volledige Union spel op een volledig veld”

Training

De Hague Barbarians trainen op de locaties van alle deelnemende clubs. Voor de trainingen is sportkleding zonder ritsen en capuchon, noppenschoenen en een bitje (mondbescherming) nodig.

Trainingstijden 2021-2022

Di 18:30-20:00, locatie: VRC, De Star 21, Voorburg
Do 18:30-20:00, locatie: WRC, Berensteinlaan 52, Den Haag
Za 11:00-12:30, locatie: Wassenaar Warrios, Charlottestraat 7, Wassenaar (tenzij wedstrijden)

Meedoen?

De Voorburse Rugby Club is altijd blij met nieuwe rugbyjeugd, dus meld je snel aan en kom gratis proeftrainen!

De Voorburgse Rugby Club (VR-C), de Wassenaar Warriors en WRC Te Werve hebben samen een Juniorenteam gevormd, dat gaat in het rugbyseizoen 2021/2022 gaat uitkomen in de Nederlandse jeugdcompetitie. Het team krijgt de naam ‘The Hague Barbarians’.

De clubs hebben alle drie voor het komende seizoen niet genoeg spelers om een eigen Juniorenteam te vormen. Omdat alledrie de clubs in de regio Den Haag gevestigd zijn en de betrokken partijen een goede relatie hebben, werd al snel besloten om samen te werken.

Vanaf 1 juni trainen de spelers samen. Er wordt getraind op de accommodatie van WRC Te Werve, VR-C en Wassenaar Warriors. De Junioren zullen hun eigen speciale ‘The Hague Barbarians’-tenue dragen. Spelers en betrokken staf kijken uit naar deze mooie samenwerking en het komende nieuwe rugbyseizoen!

Kom spelen bij The Hague Barbarians!

De Junioren (U16) zijn 14 en 15 jaar oud als het seizoen begint (geboren in 2006 of 2007). Nieuwe spelers die zich willen aansluiten bij The Hague Barbarians zijn van harte welkom en kunnen deelnemen aan een paar proef trainingen.

Aanmelden kan via het formulier. Give it a try, we zijn blij met nieuwe spelers!

Voorburgse Rugby Club, Wassenaar Warriors and WRC Te Werve launch The Hague Barbarians Juniors team

Voorburgse Rugby Club (VR-C), Wassenaar Warriors and WRC Te Werve have formed a Juniors team together that will compete in the Dutch youth competition 2021/2022 rugby season. The team is proudly named The Hague Barbarians.

None of the clubs have enough players for the upcoming season to form their own Juniors team. Because the clubs are all located in the region of The Hague and there is a good relationship between the parties involved, it was quickly decided to work together.

Starting June 1, all players will train together. Training will take place at both the WRC Te Werve accommodation and that of VR-C and Wassenaar Warriors. The Juniors will wear their own special The Hague Barbarians kit. Players and staff involved are looking forward to this great cooperation and the coming new rugby season!

Join The Hague Barbarians

The Juniors (U16) are 14 and 15 years old when the season starts (born in 2006 or 2007). New players who want to join The Hague Barbarians are very welcome. You can come and try out training for free! Please use the form to register for 4 free trail training sessions!

Trainers Junioren 2021-2022

Julius Breinburg