Colts

16-17 jaar, geboortejaar 2002-2003 (U18)

“We spelen het volledige Union spel op een volledig veld”

Training

In seizoen 2019-2020 vormen de Colts van de Voorburgse Rugby Club een clusterteam met Rugby Club Delft. Onze super enthousiaste jongens wilden graag competitie spelen, maar we hebben zelf helaas te weinig spelers. Datzelfde gold voor Delft en nu vormen ze gezamenlijk een mooi team.

Colts trainen twee keer week, 1 x bij de Voorburgse Rugby Club en 1 x in Delft. Voor de trainingen is sportkleding zonder ritsen en bij voorkeur zonder capuchons nodig, alsmede noppenschoenen.  Een bitje ter gebitsbescherming is verplicht!

Maandag 19:15 – 20:45 uur – Delft – Bieslandsepad 16
Donderdag 19:15 – 20:45 uur – Leidschendam – De Star 21

Regelmatig wordt er op vrijdag samen gegeten in het clubhuis op De Star. Een (of meer) ouders of teamleden koken dan voor de teamleden, maar ook de ouders schuiven hier graag voor aan.

Op zaterdag wordt een wedstrijd in het district gespeeld, meestal 0m 13.00 uur.

Team

De Voorburse Rugby Club heeft voldoende ruimte voor nieuwe Colts, dus meld je snel aan voor gratis proeftrainingen!

Trainers Colts

Julius Breinburg