Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! VRC doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is speelmaterialen voor de jeugd, denk hierbij aan een tafeltennistafel, tafelvoetbal. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Op deze pagina vind je alles over de Grote Club Actie 2020. Heb je na lezing hiervan toch nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marlous van der Zande, GCA-coördinator, op werving@voorburgserugbyclub.nl

Wat zijn de verkoopmogelijkheden?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met verkoopboekjes en je kunt online loten verkopen.

Verkoopboekjes:
Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Op de achterkant van het verkoopboekje staat een instructie voor online loten verkopen via het verkoopboekje, of kijk hier.

Online:
Dit is onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Superlot:
Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Een Superlot kan online of aan de deur worden verkocht.

Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging. De Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening. De clubcoördinator hoeft nu niets te registreren.

Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier in en dit formulier  registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen of contant (de Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar het adres van de koper). Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,-!

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september 2020. Op die datum mag je beginnen met loten verkopen. Er zijn verschillende einddata van de GCA. Kijk hier voor het complete overzicht. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

• Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij een van je teammanagers of bij Marlous van der Zande of stop het achter de bar in de schatkist vòòr 21 november 2020. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Marlous van der Zande kan jou een nieuw boekje geven, of deze kun je navragen aan de bar in het clubhuis.

Win gave prijzen
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

• Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van [naam clubcoördinator] de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Tip!

Vertel lotenkopers wat jullie clubdoel is. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed. Ons doel van de Grote Clubactie 2020 is extra speelmaterialen voor de jeugd.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Marlous van der Zande,
Grote Club Actie-coördinator