Zaterdag 18 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! VRC doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. We zamelen geld in voor speelmaterialen. Denk hierbij aan een tafeltennistafel, tafelvoetbal. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Op deze pagina vind je alles over de Grote Club Actie 2021. Heb je na lezing hiervan toch nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marlous van der Zande, GCA-coördinator, op werving@voorburgserugbyclub.nl.

Lotenboekjes en verkooppagina’s 
Alle spelers krijgen de komende week een boekje met loten om te verkopen. Op dit verkoopboekje zit een QR-code, die naar een persoonlijke verkooppagina leidt. Daarmee kun je ook online loten verkopen. Ook kun je op jouw pagina zien hoeveel loten je zelf al verkocht hebt. Wil je als gezin samen verkopen, gebruik maar 1 verkooplink/QR-code. En extra boekjes zijn natuurlijk op aanvraag bij je teammanager beschikbaar!

Prijzen voor lotenverkopers!
Heb je 20 loten verkocht? Dan kun je korting krijgen op entreekaartjes voor bijvoorbeeld een trampolinepark. Heb je 50 loten verkocht? Dan kun je dit laten zien op de club en mag je een VRC-cadeautje uitkiezen. De beste (landelijke) lotenverkopers kunnen ook prijzen winnen als een Nintendo Switch, een fiets of entreekaartjes voor een pretpak. Kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Marlous van der Zande,
Grote Club Actie-coördinator
werving@voorburgserugbyclub.nl