Ook dit jaar deelt de Rabobank weer geld uit aan verschillende clubs. Iedereen met een Rabo-rekening mag meebeslissen naar welke clubs dit geld zal gaan.

Natuurlijk doet ook VRC mee!
Heb je een Rabobank-rekening? Zorg dan dat je ook lid van de Rabobank bent of wordt! Je mag dan namelijk meestemmen. Dat stemmen kan heel gemakkelijk via je Rabo-app.

De jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport campagne loopt in het najaar. In die periode kunnen leden van de Rabobank Den Haag maximaal twee stemmen per persoon op VRC uitbrengen. Dus steun ons en stem! Informatie volgt via de appgroepen.

Met Rabo ClubSupport investeert de bank met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Rabobank-leden beslissen mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. Hiermee wil de Rabobank iedereen een stem geven in het mooier en beter maken van zijn of haar club en de buurt.

Onze bestedingsdoelen

Om alle kinderen goede skills en technische vaardigheden aan te bieden via de leuke trainingen door onze eigen trainers, is onze doelstelling om hen te helpen met hun skills en (persoonlijke) vaardigheden. Hiervoor hebben we (betaalde) specialisten nodig die onze trainers hierin kunnen ondersteunen. Zij leren op het veld terwijl ze met de kinderen aan het werk zijn, hoe ze de Rugby-vaardigheden op een zo goed mogelijke wijze kunnen overbrengen.

Hoe kun je stemmen? 

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Hiervoor is geen stemcode nodig.

Let op: je stemt op in totaal 3 clubs, dus niet alleen op VRC!