De jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport campagne loopt dit jaar van 5 tot 25 oktober. In die periode kunnen leden van de Rabobank Den Haag maximaal twee stemmen per persoon op VRC uitbrengen. Dus steun ons en stem!

Met Rabo ClubSupport investeert de bank met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Rabobank-leden beslissen mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. Hiermee wil de Rabobank iedereen een stem geven in het mooier en beter maken van zijn of haar club en de buurt.

Onze bestedingsdoelen

Voor de kinderen (van 4-10 jaar) willen we graag een speeltoestel en/of een buitenvoetbaltafel realiseren. En zo onbewust ook plezier beleven aan fysieke, mentale ontwikkeling buiten het veld.

Ons clubhuis is nog niet volledig door de afwezigheid van kleedkamers met douches.
Hierdoor missen wij de praktische en net zo belangrijk bij de wat oudere jeugd de mentale component.

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.