Op zondag 22 september deden zo’n 35 VRC-turven, benjamins en mini’s en hun ouders mee aan de Mud Masters Family Edition in Biddinghuizen. Dit mega-evenement begint zo onderhand een vaste plaats te krijgen op de VRC-kalender. En terecht. Wat was de modder weer vies, het water weer koud en waren de hindernissen weer uitdagend! Perfect dus voor onze stoere kids en uiteraard één groot feest om dit in je witte VRC-tenue te mogen meemaken.

Mudmasteren doe je – net als rugby – samen en dat kunnen we bij VRC als de beste. Dus helemaal in VRC-spirit werden de kids waar nodig door elkaar en door de ouders over de hindernissen heen geholpen. Iedereen was dan ook terecht trots op zijn/haar ‘finisher-t-shirt’, dat in veel gevallen natuurlijk ook naar school aan moest. Voor herhaling vatbaar dus. Nu nog die sponsoring van een wasmiddelenfabrikant, want dat we wat voor elkaar kunnen betekenen is wel duidelijk.

Uiteraard staat de datum van volgend jaar alweer in onze agenda’s. Bij voorkeur gaan we dan met een nog grotere VRC-delegatie!! Dus … Mud Masters 2020, wanna try?! Blok 27 september 2020 dan maar vast af!