Gedurende het hele seizoen 2019 – 2020 zijn er maar lieft drie stagiairs actief bij de VRC: Mats, Sam en Mike. Zij beginnen hun rugby-opleiding bij de Guppen, en kunnen doorstromen naar Turven, Benjie’s, Mini’s en Cubs als dat voor hen (en ons) wenselijk is.

Mats en Sam volgen de opleiding Sport en Bewegen bij het ROC Mondriaan. Omdat ze geen rugby-achtergrond hebben volgen ze via Rugby Nederland een Gamecoach-training (deze training staat ook open voor geïnteresseerde ouders en is het perfecte begin om de sport van je kind beter te leren kennen!). Daarin komen bijvoorbeeld management- scheidsrechters- en coachingvaardigheden aan bod.
Mike volgt de opleiding Sport en Bewegen bij het MBO Rijnland. Mike heeft al heel veel rugby-ervaring, omdat hij al sinds zijn 5e rugbyt. Hij wil dat nog heel lang blijven doen. Hij speelt bij onze eigen Colts en loopt dit jaar het hele jaar stage.

Mocht je een van deze gezichten langs of op het veld zien bij wedstrijden en/of trainingen, spreek ze dan gerust eens aan en laat ze zich welkom en gewaardeerd voelen bij de VRC!

De VRC is sinds 2018 erkend leerbedrijf voor de opleidingen Coordinator sportinstructie, training en coaching, Medewerker Sport en recreatie en Sport en Bewegingsleider.