Heel VRC bakt!

Cupcakes, taarten en een ongekende hoeveelheid slagroom en chocolade vormden het resultaat van Heel VRC bakt! En wat een resultaat: drie tafels vol met schitterende creaties, geheel vrijwillig gebakken door (de ouders van) onze rugbyers. Allemaal om te vieren dat alle leden weer samen kunnen trainen bij Catch.

Waar actuele trends als boekweitmeel en amandelbloem in geen velden of wegen te bekennen waren, vierden de koolhydraten en met name de suikers hoogtij. Met onverstoorbare pogingen om na de inspanningen van het bakken de darmflora en het glazuur te lijf te gaan zetten de VRC’ers en de ouders de aanval in op de gerealiseerde baksels.

Het was echt een feest om te zien hoe gezellig de grote groep rugbykids en ouders van al het zoets genoten. En uiteraard was er een professionele jury, die drie winnaars aan mocht wijzen. Deze trotse bakkers kregen respectievelijk het VRC-bakkersschort de VRC-garde en een VRC-sleutelhanger uitgereikt door de voorzitter.

Nadat alle buiken gevuld waren werd door de trainers en coaches het signaal afgegeven voor een stevige conditietraining die ervoor zorgde dat iedereen uiteindelijk met rode konen, een brede glimlach en volledig in balans het veld weer verlieten en huiswaarts keerde. Kortom een supergeslaagde zoete avond!

De foto’s!