Tijdens de ALV van 1 oktober 2020 werd Harm Elfrink als secretaris gekozen. Hij volgt Lisa de Leeuw op, die om persoonlijke redenen aftrad in dezelfde vergadering. Hieronder stelt hij zich aan VRC voor. Harm alvast veel succes en plezier in je nieuwe functie!

Beste VRC’ers,

Met genoegen stel ik mijzelf kandidaat voor de functie van secretaris binnen het bestuur van VRC.

Mijn naam is Harm Elfrink en ik ben de vader van Krijn, spelend bij de Cubs en voor het 2e jaar bij VRC. Ik ben zelf geen rugbyspeler maar wel een enthousiaste sporter en speel o.a. squash en padel. Ik vind sport een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van de jeugd en ik wil dit ook graag supporten via een bestuursfunctie.

Ik ben me bewust van de tijd en inspanning die deze functie vraagt en zet me graag in voor de uitdagingen waar VRC voor komt te staan. Waar rugbyen we de komende jaren? Hoe gaan we onze groei verder vorm geven? Wat is er voor nodig om verder te ontwikkelingen of om verder te  professionaliseren? Belangrijke en grote vraagstukken waar mijn inzet tot jullie beschikking staat.

Waarom ik?
Doorgaans ben ik in staat om nieuwe materie me snel eigen te maken, wat een groot onderdeel is van mijn werk in de interim opdrachten, en mij goed van pas komt in deze voor mij nieuwe sport en functie.

Daarnaast heb ik plezier in het maken en onderhouden van contacten, zowel binnen de club als daarbuiten. Deze rol van verbinder is denk ik ook een belangrijke eigenschap is voor deze functie.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en als secretaris aan de slag te kunnen gaan.

Harm