BUY A BRICK voor het nieuwe clubhuis

VRC start een crowdfundingsactie voor een nieuw clubhuis. We zijn heel trots op ons mooie veld, en op de initiatieven die er al genomen zijn om onze nieuwe plek als thuis te laten voelen. Maar nog mooier zou zijn als we deze winter niet in de kou hoeven te staan, en lekker binnen in het clubhuis een drankje kunnen gaan halen.

*Wat gaan we doen?
Zo veel mogelijk geld ophalen/fundraisen voor ons nieuwe clubhuis!

*Hoe?
Langs de deuren, via WhatsApp, social media, posters, lokale kranten.
*Doelgroep?
Ouders, opa’s en oma’s, familie, buren, buurtgenoten, vrienden, (lokale) ondernemers: íedereen die het leuk vindt om een steentje bij te dragen
*Waarom?
Omdat het heerlijk zou zijn volgende winter gezellig samen droog en warm te staan, met een koffie, thee of warme choco! Om nog maar te zwijgen over al die denkbare leuke events die we daar samen kunnen organiseren. Een clubhuis bevordert clubgevoel én de sociale interactie en betrokkenheid.
*Streefbedrag: 50000€

Doe je mee? Een steuntje met een steentje voor VRC: klik hier om te doneren.

Met dank aan Springstof media voor de mooie film.

 

Uitreiking van de Sportprijs

VRC wint sportprijs 2023

Op maandag 26 februari werden de Sportprijzen 2023 van de Gemeente Leidschendam-Voorburg uitgereikt. De sportprijs wordt uitgereikt aan inwoners of clubs die in dat jaar het verschil maakten.
In de weken voorafgaand aan de uitreiking mochten de clubs stemmen werven. De keuze voor winnaars werd bepaald door de publieksstemmen, een jury en door de genomineerde clubs.

VRC was genomineerd vanwege de verhuizing naar het nieuwe veld, en vanwege de grote inzet van allerlei vrijwilligers. Iedereen zet de schouders er onder, ook in zo’n overbruggingsperiode als nu zonder clubhuis.

Daan, Mathijs, Bart en Kick (junioren) namen namens VRC de prijs in ontvangst. Die zal tzt in het nieuwe clubhuis een mooi plekje krijgen!

Iedereen bedankt voor het stemmen, en natuurlijk voor alle inzet en hulp.

Meer informatie over Sportprijs en de winnaars vind je hier. Je kunt ook al nomineren voor 2024.

2 maart: vriendjesdag voor guppen en turven

Cubs teambuilding: bowling & diner

Stem op VRC bij de Rabo Clubactie!!!

Avonturen in het buitenland: mini’s en benji’s rugbyen in (de) Champagne