VRC clubkleding

Vooralsnog blijft RAM Rugby onze clubkleding in het seizoen 2018-2019 leveren. Op hun website kunt u de bestelling plaatsen. Door de code VRC te gebruiken bij de bestelling, steunt u tegelijk de club. Doen dus!

In verband met het teamuiterlijk geldt voor thermo-onderkleding dat die effen zwart moet zijn.

Eigen voorraad

We hebben ook nog wat eigen voorraad van de oude clubkleding (sokken maat 25 t/m 44, witte shorts in bijna alle maten, enkele wedstrijdshirts met VRC-logo, zwarte mutsen, zwart/grijze hoodies voor volwassenen met VRC-logo) die we met korting verkopen. Daarnaast hebben we sleutelhangers met een rugbybal in clubkleuren en VRC-logo voor 5 euro.

Tag micro kit: Maat 7/8 rood met goud: 15 euro (voor training).

Sokken, 5 euro:
5x blk 2-8 sokken wit/rood.
4x Stanno 25-29 wit/rood.
1x Stanno 41/44 wit/rood
1 RAM 9-11 rood (bv voor training)

Shorts, 10 euro (elite/senioren kwaliteit):
BLK wit 1x 10, 1×12

Shirts VRC +/- hetzelfde kleur/model 20 euro:
1x  2xl

Zwart grijze Zoti Hoody, 30 euro:
3x LB (junior kleiner dan xs senior wel).

Alle opbrengst hiervan komt ten goede van de club. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met Maurits Schotte.