VRC verzorgt regelmatig clinics op (basis-)scholen en werkt samen met Sport en Welzijn van de Gemeente Leidschendam-Voorburg om de rugbysport en de Voorburgse Rugby-Club te promoten. We hebben hier regelmatig instructeurs voor nodig.

Op maandag 24 februari organiseert Sport en Welzijn Leidschendam weer een Sport In, waarbij kinderen verschillende sporten kunnen uitproberen in rondes van ca. 25 minuten.

• Wat zoeken we: instructeurs/instructrices die de kinderen kunnen begeleiden. Je hoeft niet de hele dag te kunnen, als je een dagdeel kunt meehelpen is dat al geweldig!
  • Waar: Sporthal de Fluit, Fluitpolderplein 3, 2262 ED Leidschendam)
  • Wanneer: maandag 24 februari
  • Hoe laat: opbouwen van 09.30. De Sport In zelf is van 11.00 – 15.00 uur, vanaf 10.00 kunnen de kinderen zich inschrijven.

Welke ouder / oudere jeugd komt helpen?? Geef je op via welzijn@voorburgserugbyclub.nl