De Club van 100 is dè exclusieve club van extra betrokken (groot)ouders, vrienden, sympathisanten, rugbyliefhebbers en andere weldenkende mensen die de Voorburgse Rugbyclub een warm hart toedragen en ten behoeve van de groei en het welzijn van VRC (in principe jaarlijks) een (extra) bijdrage doen van € 100 (besteding hiervan vindt in overleg met het bestuur plaats). De club kent inmiddels 28 leden en groeit hard, maar wil verder doorgroeien; naar 100 deelnemers. Zodat we ècht een verschil kunnen maken voor VRC! Wil je lid worden van de Club van 100, wees dan snel want vanaf 100 leden geldt de wachtlijst!

Aanmelden kan met opgave van naam en mobiel telefoonnummer via penningmeester@voorburgserugbyclub.nl. Die geeft je graag een ‘tikkie’ en zorgt voor de verdere afwikkeling.

We verwelkomen je graag bij de Club van 100!