Proeftrainen

Wil je kennismaken met rugby en met de Voorburgse Rugby Club? Dat kan natuurlijk! Je kunt je opgeven voor 4 gratis proeftrainingen. Het formulier opent in een nieuw venster. We vragen je hier ook al je bankgegevens in te vullen, maar daar doen we nog niets mee.

De trainingen volg je zoveel mogelijk in 4 opeenvolgende weken . Daarna weet je zeker of rugby ook jouw sport is. Na deze proefperiode vragen we je om per e-mail aan te geven of je wel of geen lid wilt worden. Pas nadat je hebt aangegeven volledig lid te willen worden gaan we over tot het incasseren van de contributie.

We nemen zo snel mogelijk na je aanmelding contact met je op, maar we zijn wel een vereniging, dus houd er rekening mee dat we niet altijd dezelfde dag kunnen reageren!

NB: Aanmeldingen via whatsapp en mondelinge aanmeldingen kunnen we niet verwerken!